Slovenčina Čeština
Váš nákupný košík je prázdny.
Vitajte, môžte sa prihlásiť.


Kód: 35637743


Skladom: 1 ks
Odošleme ešte dnes.
Dodáme zajtra ak objednáte do 13:00 na dobierku.

Dátum vydania: 1.10.2010
Žáner: ROC
EAN: 0602527724171 (info)
Obsahuje nosičov: 3
Nosič: 3CD

Greatest Hits:
01. Bohemian Rhapsody
02. Another One Bites the Dust
03. Killer Queen
04. Fat Bottomed Girls (Single Version)
05. Bicycle Race
06. You're My Best Friend
07. Don't Stop Me Now
08. Save Me
09. Crazy Little Thing Called Love
10. Somebody to Love
11. Now I'm Here
12. Good Old-Fashioned Lover Boy
13. Play the Game
14. Flash (Single Version)
15. Seven Seas of Rhye
16. We Will Rock You
17. We Are the Champions

Greatest Hits II:
18. A Kind of Magic
19. Under Pressure (edit) (con David Bowie)
20. Radio Ga Ga
21. I Want It All (Single Version)
22. I Want to Break Free (Single Version)
23. Innuendo
24. It's a Hard Life
25. Breakthru
26. Who Wants to Live Forever (edit)
27. Headlong (Edit)
28. The Miracle
29. I'm Going Slightly Mad (Vinyl Edit)
30. The Invisible Man
31. Hammer to Fall (Single Version)
32. Friends Will Be Friends
33. The Show Must Go On (Vinyl Edit)
34. One Vision (Single Version)

Greatest Hits III:
35. The Show Must Go On (Queen + Elton John)
36. Under Pressure (Rah Mix) (Queen + David Bowie)
37. Barcelona (Freddie Mercury + Montserrat Caballé)
38. Too Much Love Will Kill You
39. Somebody to Love (Queen + George Michael)
40. You Don't Fool Me (Freddie Mercury
41. Heaven for Everyone (Single Version)
42. Las Palabras De Amor (The Words of Love)
43. Driven By You (Brian May)
44. Living on My Own (Julian Raymond Remix)
45. Let Me Live
46. The Great Pretender (Freddie Mercury)
47. Princes of the Universe
48. Another One Bites the Dust (Queen + Wyclef Jean)
49. No-One but You (Only the Good Die Young)
50. These Are the Days Of Our Live
51. Thank God It's Christmas

Nové akcie - HUDBA:

Iní práve kupujú:

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.